Lloguer Vacacional

Lloguer Vacacional

En el poble de Sant Climent de Peralta que juntament amb Peratallada, Vulpellac, Canapost y Fonteta formen el municipi de Forallac comarca del Baix Empordà.

Aquesta finca esta situada en una zona rural, en un recinte amurallat que consta de quatre cases i un Castell Medieval de finals de segle XIV conegut com “Castell de Peralta”. Aquesta zona es molt tranquil·la, envoltada de bosc i camps de cultiu, molt ben comunicada i amb excel·lents vistes a la muntanya de Les Gavarres, a tan sols 15 minuts de les millors platges de la Costa Brava.
Aquesta casa rural te dues plantes i està construïda a la dreta de la masia principal. A la planta baixa i trobarem la zona de cuina i menjador, molt espaiós amb xemeneia i un gran finestral amb vistes al porxo i a la piscina.
A la terrassa podrem gaudir de la magnífica piscina amb banc de bombolles i cascada d’ aigua, degustar àpats i barbacoes al aire lliure, gaudir de la meravellosa panoràmica i fer llargues tertúlies, tant a les fresques nits d’estiu com durant tot l’ any.
Es ideal per a persones que els hi agradi la naturalesa i busquin unes vacances relaxants i amb totes les comoditats.

Per més informació consulteu l’enllaç